IurisPod: el podcast de Iuris.doc
Fes play i escolta el podcast de Iuris.doc!
En el primer capítol de IurisPod, ens plantegem una pregunta que molts ens heu fet darrerament: per què cal fer un podcast? Si un dia d’aquests us plantegeu posar veu a la vostra comunicació, aquí teniu algunes respostes.
En el segon capítol de IurisPod, explorem com fer servir la ficció en la nostra estratègia de comunicació. Tots tenim una història, encara que no sempre ens n’adonem. La ficcó és una eina molt potent per explicar-la i atrapar als nostres oients.
Arriba el tercer capítol de IurisPod on ens centrem en els podcasts de temàtica científica. La ciència ens ajuda a entendre millor el món en que vivim i a enfrontar-nos als reptes que ens esperen: canvi climàtic, salut… I l’àudio pot ser una gran eina per fer arribar al gran públic temes complexos. A l’equip de Iurispod descobrim els millors exemples de podcast sobre ciència.
Al quart capítol de Iurispod canviem les regles del podcast: passem de fer curació d’àudios a parlar d’àudios que curen. La nostra salut física i mental pot millorar gràcies als sons, la música i, és clar, els podcasts. L’equip de Iurispod t’expliquem com!
El cinquè capítol no l’hem volgut fer sols, per això hi hem convidat l’Eloi Vila, periodista, guionista i escriptor. L’Eloi va col·laborar amb nosaltres en el projecte d’audioguies sobre la batalla de l’Ebre “Espais de Memòria”. Amb ell parlem sobre la importància de seguir recordant la nostra història, com fer-ho fent servir formats com l’àudio i d’algunes recomanacions per descobrir la història de maneres diferents.
En el sisè captítol de IurisPod ens centrem en la novetat tecnològica del moment: la intel·ligència artificial. Quines aplicacions té en la comunicació i els podcasts? Ens prendrà la feina o ens ajudar a treballar millor? Quins reptes ètics ens planteja? Hi reflexionem en aquest capítol.