Ciència + TIC + mobile = no ens podiem perdre el YoMo!

Del 27 de febrer al 2 de març, i en paral·lel al Mobile World Congress, més d’11.000 estudiants i 3.000 educadors van visitar  The Youth Mobile Festival (YoMo). No ens ho podíem perdre i us ho expliquem!

Aquesta fira, organitzada per eduCaixa i la Mobile World Capital ha nascut amb l’objectiu que els joves coneguin i experimentin les possibilitats de la ciència i la tecnologia, i d’aquesta manera es plantegin el seu futur formatiu i professional en aquests camps.

A través de tallers, activitats interactives i espectacles, els alumnes van poder alhora divertir-se i aprendre, mentre els professors descobrien recursos per treballar les disciplines STEAM a l’aula (ciència, tecnologia, enginyeria, art/disseny  i matemàtiques).

Des de Iuris.doc, i com a experts en continguts educatius i tecnològics, no ens vam voler perdre la primera edició d’aquest festival, on vam poder veure i experimentar amb infinitat d’innovadores i inspiradores eines pedagògiques per explicar la ciència i la tecnologia a les escoles.

A més, i com a responsables de l’estratègia digital d’eduCaixa, vam fer seguiment de la seva participació, amb un estand amb alguns dels projectes més destacats (Creactivity, Big Data, Explainers, etc.). També vam elaborar continguts multimèdia per a les xarxes socials.