Estratègia

Des de l’anàlisi del negoci fins a la definició de l’estratègia digital, t’ajudem a definir una presència on-line efectiva i de qualitat orientada al posicionamient web de la marca a Internet

Elaborem plans de comunicació  i estratègies de màrqueting on-line: estudi de requeriments, definició d’objectius, anàlisi d’audiències i canals, quadres de comandament i eines tecnològiques.

Definim plataformes i serveis on-line sota criteris d’usabilitat, accessibilitat i creativitat: pla de màrqueting, arquitectura de la informació, wireframes i fluxos de navegació orientats a l’usuari potenciant l’inbound marketing (marquèting de contingutsSEO social media marketing).

Portfoli imatge contactar Informació

Continguts

Creem i distribuïm continguts digitals optimitzat per al posicionament en cercadors. Apostem per una comunicació on-line basada en l’storytelling i les últimes tendències de narrativa digital

Els nostres continguts són personalitzats, estan orientats als objectius de cada projecte i pensats per a cada audiència (continguts digitals educatius, culturals, empresarials, etc.). Són usables, accessibles, optimitzats per al SEO i quantificables. S’adapten a qualsevol plataforma, cms i tecnologia (web, dispositius mòbils, apps, newsletters, xarxes socials).

Apostem per una comunicació atractiva, innovadora i motivadora, basada en l’storytelling i les últimes tendències de narrativa digital.

Portfoli imatge contactar Informació

Social Media

Gestionem la teva identitat a les xarxes socials. Dissenyem Social Media Plans i campanyes de màrqueting on-line.

Per millorar el teu posicionament on-line, dissenyem Social Media Plans i campanyes de màrqueting on-line.

Oferim serveis de community management a les xarxes socials: gestió i moderació de comunitats, identificació de líders d’opinió, dinamització de continguts, vigilància de la reputació on-line, accions de participació i retransmissions en directe d’esdeveniments a través dels canals social media.

Analitzem i monitoritzem l’activitat i els resultats, per garantir la consecució dels objectius i la presa de decisions per a la potenciació del posicionament de la marca a Internet.

Portfoli imatge contactar Informació

Audiovisuals

Continguts audiovisuals i gràfics per garantir l’impacte de la teva comunicació on-line

Elaborem vídeos i àudios (reportatges, entrevistes, càpsules educatives, vídeos corporatius, vídeos virals, motion graphics) i oferim serveis de videostreaming en directe.

Treballem especialment el procés creatiu de producció de vídeos per potenciar l’impacte del missatge, des de la idea fins al producte final: guió, rodatge, realització i postproducció.

També realitzem continguts gràfics (fotografies professionals, visites virtuals, panoràmiques 360º, gigafotos) que garanteixen l’experiència i la interactivitat amb l’usuari.

Portfoli imatge contactar Informació

Disseny web

Combinem disseny web i tecnologia digital al servei dels continguts

En el procés creatiu apliquem les darreres tendències gràfiques en disseny web a la personalitat de cada projecte. Els nostres dissenys són innovadors, accessibles, usables i adaptatius.

Seleccionem les plataformes tecnològiques que millor s’adapten a l’estratègia de comunicació per al desenvolupament d’aplicacions web: webs, web mòbil, apps, intranets, blogs, microsites i interactius.

Som experts en les principals eines de gestió de continguts (Liferay, Drupal, Tridion, Vignette, Open CMS i WordPress) i realitzem tasques de webmastering sobre tots els gestors de continguts.

Portfoli imatge contactar Informació

Posicionament SEO/SEM

Augmentem la notorietat i visibilitat del teu web. Millorem el posicionament web natural (SEO) i gestionem campanyes de publicitat on-line en cercadors (SEM).

Millorem el posicionament natural dels llocs web als cercadors (SEO) a través de la creació de continguts optimitzats i estratègies de linkbuilding, per garantir l’aparició en les primeres posicions dels resultats de cerca.

Dissenyem i gestionem campanyes de publicitat on-line en cercadors (SEM) a través del servei Google AdWords, assegurant la qualitat de les visites, l’estratègia de branding i el retorn de la inversió.

Portfoli imatge contactar Informació